Народното събрание ще обсъди окончателно ваксините срещу COVID-19 да не

...
Народното събрание ще обсъди окончателно ваксините срещу COVID-19 да не
Коментари Харесай

НС обсъжда окончателно ваксините за COVID-19 да са с нулев налог

Народното събрание ще обсъди окончателно ваксините срещу COVID-19 да не се облагат с данък добавена стойност за следващите две години.

Нулев налог се предвижда и за медицински изделия за инвитро диагностика на COVID-19 и услугите, които са свързани с такива ваксини и изделия.

В промените на второ четене в Закона за ДДС депутатите се очаква да уредят режима с Великобритания, като запишат, че Обединеното кралство трябва да се счита за трета страна за ЕС, след като от 1 януари изтича гратисният период на Брекзит. В същото време, когато транспортът се извършва до Северна Ирландия, за целите на ДДС доставката тя ще се третира като страна от ЕС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16528  Проучване: Само половината американци желаят да се имунизират против COVID-19 Проучване: Само половината американци желаят да се имунизират против COVID-19  Хакери получиха документи, свързани с имунизацията на Пфайзер и Бионтех Хакери получиха документи, свързани с имунизацията на Пфайзер и Бионтех  Съединени американски щати записаха над 3000 умряли от COVID-19 Съединени американски щати записаха над 3000 умряли от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР