На пресконференция в Атина гръцкият заместник-министър по гражданската защита Никос

...
На пресконференция в Атина гръцкият заместник-министър по гражданската защита Никос
Коментари Харесай

Гърците ще продължават да изпращат СМС, за да излязат навън

На пресконференция в Атина гръцкият заместник-министър по гражданската защита Никос Хардалиас даде конкретна информация как ще бъдат прилагани новите ограничения срещу разпространението на коронавируса, които обяви снощи премиерът Кириакос Мицотакис по отношение на област Атика, в която е и столицата Атина, предават гръцките медии.

Остава в сила изискването гражданите да изпращат есемес при излизане от дома си на номер 13033, в който със специален код да декларират целта на придвижването си, каза Хардалиас, цитиран от " Елефтерос типос ".

Противно на очакванията няма да бъде забранено гражданите да извършват придвижване между различни общини с код 6 - а именно физически упражнения, предава БТА.

Остава в сила забраната за движение на гражданите извън домовете след 21 ч. в делничен ден и след 18 ч. в събота и неделя.

Маските ще бъдат задължителни както на закрито, така и на открито.

Всички степени на образованието преминават на дистанционно обучение. Обучението в прогимназиалния и гимназиалния курс ще бъде извършвано сутрин, а в началния курс - следобед. Висшето образование също преминава на дистанционна форма на обучение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19566  Япония стартира имунизацията макар дефицит на специфични спринцовки Япония стартира имунизацията макар дефицит на специфични спринцовки  И Солун застрашен от цялостен локдаун И Солун застрашен от цялостен локдаун  Мнозинството в Екологичен потенциал поддържа досегашните дейности за обезпечаване на ваксини Мнозинството в Екологичен потенциал поддържа досегашните дейности за обезпечаване на ваксини
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР