Най-големият завод за пpoизводство на ĸayчyĸoви вoдни cъeдинeни и плacтмacoви

...
Най-големият завод за пpoизводство на ĸayчyĸoви вoдни cъeдинeни и плacтмacoви
Коментари Харесай

Най-големият работодател в Кърджали затвори в разгара на кризата

Най-големият завод за пpoизводство на ĸayчyĸoви вoдни cъeдинeни и плacтмacoви издeлия зa нaй-гoлeмитe ĸoмпaнии в aвтoмoбилocтpoeнeтo затваря врати в разгара на кризата с коронавируса. Фирмата пусна отпуск над 2000 служители от 26 до 31 март, а от 1 април ще бъде въведен нов режим на работа във фабриките край Кърджали.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2419
Решението идва след днешната акция на здравни инспектори и полицаи, предаде 24Родопи. Констатирана е необходимост да се подобрят условията за сигурност с цел превенция срещу коронавируса. Служителите са имали маски, но не и достатъчно дезинфектанти.
БНБ обмисля възможност за временен мораториум на плащанията по кредити

От идването на кризата с коронавируса и обявяване на извънредно положение много фирми затвориха врати. Ситуацията се отразява най-тежко на малкия и среден бизнес, които се надяват на помощта на държавата. Най-засегнат е туристическият и транспортният сектор.

Междувремнно правителството определи икономическите мерки за подпомагане на работодатели и служители.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2419  Путин: Всичките ни запаси са впрегнати в битката против ковид Путин: Всичките ни запаси са впрегнати в битката против ковид  Във Франция 40 000 души се отзоваха на апела да се помогне на фермерите Във Франция 40 000 души се отзоваха на апела да се помогне на фермерите  Турция назначава в допълнение 32 хиляди здравни служащи поради епидемията Турция назначава в допълнение 32 хиляди здравни служащи поради епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР