Надут балон ли е имотният пазар в България и в

...
Надут балон ли е имотният пазар в България и в
Коментари Харесай

Наду ли се имотният балон: 4-стаен в Бургас – $240 000, а 520 квадрата лукс къща на Арета Франклин продадена за $300 000 долара

Надут балон ли е имотният пазар в България и в частност – в Бургас? Реални ли са цените на жилищата, или сме принудени да плащаме много повече от това, което получаваме?

В крайна сметка всяко нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. Но едно сравнение на цените ни се струва доста показателно, пише " Флагман ".

Приказни дървени къщи от Норива Хаус

Преди дни бе продадено имението на най-великата соул певица в света за всички времена – Арета Франклин. Купувачът не е известен. Срещу 300 000 долара той получил триетажен дом в централната част на Детройт, близо до игрище за голф, обзаведен, с реална площ 520 кв.м. – пет спални, 6 бани, три камини, голям двор и гараж за три автомобила.

В същото време в Бургас, и то не в центъра, а в ж.к. “Зорница”, един апартамент от 200 кв.м. се предлага за 210 000 евро или около 240 000 долара. Жилищната площ, както знаем, не е реална, и едва ли е повече от 150 кв. м., защото освен общите части - около 15-18%, включва още зидовете на стените и няколко тераси. Имотът е на тапа, с три спални. Двор няма, а вместо гараж за три коли се предлага като опция паркомясто, но срещу допълнително заплащане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР