Мъж уби приятелката си и след това се самоуби. Причината

...
Мъж уби приятелката си и след това се самоуби. Причината
Коментари Харесай

Мъж застреля приятелката си по подозрение, че е заразена с COVID-19

Мъж уби приятелката си и след това се самоуби. Причината за фаталния инцидент е била по подозрение, че момичето е било инфектирано с коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4527
Полицейските власти в щата Илинойс са открили мъртвата двойката в дома им в различни стаи. По тяхна информация мъжът е изпитвал непреодолим ужас от това той или половинката му да се заразят с коронавирус, която преди два дни била изследвана.

Лекар уби приятелката си, заразила го с коронавирус

В дните преди да убие приятелката си и да се самоубие мъжът се е бил оплаквал почти непрестанно, че изпитва затруднено дишане. В крайна сметка и двамата, които са живеели заедно от осем години, били с отрицателни проби за COVID-19, разкриха още от следствието за в-к ``Индипендент``.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4527  Среднощните решения на депутатите оставиха доктор Ангел Кунчев без заплата Среднощните решения на депутатите оставиха доктор Ангел Кунчев без заплата  Цените на петрола потеглиха нагоре Цените на петрола потеглиха нагоре  Втори следващ ден: В Южна Корея има под 50 нови случая на COVID-19 Втори следващ ден: В Южна Корея има под 50 нови случая на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР