Министерството на здравеопазването на Чехия съобщи, че от появата на

...
Министерството на здравеопазването на Чехия съобщи, че от появата на
Коментари Харесай

Над 6000 са вече жертвите на коронавируса в Чехия

Министерството на здравеопазването на Чехия съобщи, че от появата на коронавируса досега в страната са починали над 6000 души, предаде БТА, цитирайки ТАСС.

Вчера към 18 часа местно време броят на починалите от COVID-19 е достигнал общо 6005 души, като смъртните случаи за последното денонощие са били 43. От началото на пандемията броят на заразените в Чехия (с население от 10,7 милиона души) е 456 117, от които оздравелите са 316 523.

Втората вълна от коронавируса в Чехия започна през септември. От 5 октомври след около 6-месечно прекъсване беше възстановен извънредният режим. В страната са затворени училищата, ресторантите, баровете, клубовете, спортните зали и културните обекти, както и повечето магазини. Търговията на дребно е забранена в неделя. Въведен е вечерен час от 21.00 до 5.00 часа. Предвидените глоби за нарушителите са до 10 000 крони (около 380 евро).
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15030  Илон Мъск: Имам умерена форма на COVID-19 Илон Мъск: Имам умерена форма на COVID-19  Арест и санкции за студенти в Гърция за нарушение на вечерния час Арест и санкции за студенти в Гърция за нарушение на вечерния час  В Мексико инфектираните с ковид станаха над 1 милион В Мексико инфектираните с ковид станаха над 1 милион
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР