Министерството на образованието на Армения отменя всички зрелостни изпити в

...
Министерството на образованието на Армения отменя всички зрелостни изпити в
Коментари Харесай

Отмениха зрелостните изпити в училищата в Армения заради коронавируса

Министерството на образованието на Армения отменя всички зрелостни изпити в училищата, а годишните оценки на учениците за преминаване в по-горен клас ще бъдат обобощавани. Това съобщи във Фейсбук ръководителят на ведомството Араик Арутюнян, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6452
По думите му годишните оценки ще се базират на оценките, получени до 13 март. Все още се обсъждат вариантите за приемните изпити във висшите учебни заведения, добави министърът.

Армения удължи до 14 май срока на извънредно положение

За последното денонощие в Армения са регистрирани нови 62 случая на зараза с коронавирус и общият им брой възлиза на 1808, съобщи здравното министерство. Починал е един човек и с него смъртните случаи стават 29. Излекуваните от Covid-19 в страната са общо 848.

От 16 март в Армения е в сила извънредно положение.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6452  Италия стартира да излиза постепенно от насилствената изолационна заспалост Италия стартира да излиза постепенно от насилствената изолационна заспалост  Над 400 задържани в Турция за провокация, обвързвана с пандемията от COVID-19 Над 400 задържани в Турция за провокация, обвързвана с пандемията от COVID-19  В Китай на близо 700 пациенти с ковид бяха направени вливания на кръвна плазма В Китай на близо 700 пациенти с ковид бяха направени вливания на кръвна плазма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР