Мексико регистрира вчера 28 115 нови случая на коронавирус и

...
Мексико регистрира вчера 28 115 нови случая на коронавирус и
Коментари Харесай

Мексико регистрира рекорден брой заразени и починали от COVID-19 за денонощие

Мексико регистрира вчера 28 115 нови случая на коронавирус и 2789 починали - рекорден брой за едно денонощие, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

Общият брой потвърдени случаи на заразяване достигна 789 780, а този на починалите - 81 877. Досега са оздравели 553 937 пациенти.

Здравното министерство посочи, че рекордният скок на показателите се обяснява с промяната на методика на изчисляване на броя на заболелите и починалите от началото на епидемията в страната в края на февруари. В обявените вчера данни са включени случаи, датиращи от юни насам, допълва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12869  Доналд Тръмп напусна болничното заведение и отпътува за Белия дом Доналд Тръмп напусна болничното заведение и отпътува за Белия дом  283 нови случая на ковид у нас и още 10 умряли 283 нови случая на ковид у нас и още 10 умряли  Медици желаят от политиците в Испания да се вслушват в учените при реакцията си на ковид Медици желаят от политиците в Испания да се вслушват в учените при реакцията си на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР