Мексико надмина Великобритания по брой на потвърдените жертви на коронавируса,

...
Мексико надмина Великобритания по брой на потвърдените жертви на коронавируса,
Коментари Харесай

Мексико надмина Великобритания по брой на жертвите на коронавируса

Мексико надмина Великобритания по брой на потвърдените жертви на коронавируса, с което страната стана третата най-тежко засегната в света, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11030
Мексиканското здравно министерство съобщи за рекордните 8458 нови случая на заразяване за един ден, както и за 688 нови жертви. С това общият брой на потвърдените случаи достигна 424 637, а на жертвите - 46 688.

Новите заразени за денонощие в Мексико са 5480

Правителството е заявявало, че реалният брой на заразените вероятно е значително по-висок от броя на потвърдените случаи, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11030  Над 1200 са жертвите на ковид в Бразилия за последния ден Над 1200 са жертвите на ковид в Бразилия за последния ден  Австрия отваря летището във Виена за самолети от и за България Австрия отваря летището във Виена за самолети от и за България  Аржентина ще удължи до 16 август националната карантина Аржентина ще удължи до 16 август националната карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР