Локална карантина е обявена от днес в още осем общини

...
Локална карантина е обявена от днес в още осем общини
Коментари Харесай

Локална карантина е обявена в най-големите градове в Литва

Локална карантина е обявена от днес в още осем общини в Литва, включително в най-големите градове - Вилнюс, Каунас и Клайпеда, предаде ТАСС. Правителството взе това решение в понеделник, напомня агенцията.

В режим на карантина са поставени вече 21 общини от общо 60 в страната, предаде БТА.

При излизане навън предпазните маски са задължителни. Забранено е събирането навън и разходките на групи, надхвърлящи петима души - с изключение на хора от едно семейство.

Магазините и фирмите за услуги могат да работят, само ако осигурят по 10 квадратни метра площ на клиент. Държавните и общинските учреждения минават на дистанционна работа.



От началото на пандемията в Литва са регистрирани 11 362 заразени с коронавируса, оздравелите са 4329, починалите - 141. В самоизолация са поставени 27 700 души, добавя ТАСС.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13968  Меркел ще предложи стягане на ограниченията в Германия от 4-ти ноември Меркел ще предложи стягане на ограниченията в Германия от 4-ти ноември  Лекар на свищовската болница е с COVID-19 Лекар на свищовската болница е с COVID-19  Доц. Кунчев: Ако нещата вървят по този начин, ограниченията може да се затегнат още Доц. Кунчев: Ако нещата вървят по този начин, ограниченията може да се затегнат още
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР