Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в модния бизнес от

...
Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в модния бизнес от
Коментари Харесай

Помните ли божествената Ева Херцигова? Няма да повярвате на какво прилича днес една от най-желаните жени на планетата

Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в модния бизнес от 1989 година, когато отпътува от родната Чехословакия за Париж. Тя се превръща на секундата в световна знаменитост и списанията се надпреварват да я снимат за кориците си.



Днес тя е на 45 години и е променена до неузнаваемост. Слуховете са, че страда от анорексия и е станала зависима от наркотици и алкохол. Спекулациите, че взима наркотици започнаха след развода й с музиканта Тико Торес. Самата моделка отрича.

" Никога не съм взимала наркотици, защото виждам как те влияят върху хората, не харесвам това, което правят с тях, дрогите никога не са ме изкушавали ", твърди Херцигова пред The Sun.



Причина за спекулациите всъщност е, че след раздялата си с музиканта тя започва да се появява отслабнала до неузнаваемост с нездрав цвят на лицето. Тогава става ясно, че се поддържа с честа употреба на кокаин.



" Отслабнах, защото съм в непрекъснато движение, докато се грижа за трите си момчета. Те ме изцеждат, но трябва да им отдавам цялото си внимание ", твърди Ева.

Близки до манекенката твърдят, че тя се е подложила на лечение, за да може да се върне към предишния си начин на живот. Ева предизвика съжаление дори и на последната си поява по време на бляскаво ревю в Лондон, където изглеждаше болезнено отслабнала.
Полуголи, сексапилни и разюздани испански актриси налазиха Кралския дворец в Мадрид (СНИМКИ 18+)
" Ева е твърдо решена да се промени заради семейството. Това, че е временно изпаднала, не е нищо, тя има силен дух и отново ще си бъде същата ", убедени са приятелите на красавицата.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР