Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули

...
Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули
Коментари Харесай

Разкриха брутални подробности от циганското безчинство навръх Бъдни вечер в дома на невинно семейство

Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули в дома им на Бъдни вечер и пребили общо петима души.
Мъжете нахлули в дома на семейство Стоеви около 18:30 часа, когато вече навън е тъмно, разбивайки вратата, съобщава Нова телевизия.


На Бъдни вечер семейство Стоеви се готви да седне на трапезата, когато чуват, че навън нещо става. Първата жертва на групата от ромската махала е баба Райна, която е трудно подвижна.



„ Влязоха вътре. Аз ги попитах какво правят, а те ме удариха”, разказа Райна Капитанова.

По-късно става ясно, че групата търси млад мъж, който работи като охранител в дискотека и два дни по-рано ги е изгонил от там заради пререкания в заведението. След като не го откриват на първия етаж, тръгват към втория.

„ Бяха десетина човека, може би и повече, с взлом изкъртиха вратата и влязоха. С влизането ме повалиха на земята и започнаха да ме ритат, удрят с тояги и юмруци”, разказва Красимир Стоев.
След мелето в коридора част от групата се качва на втория етаж. По пътя удря и бащата на Красимир. А в стаята е Веселина заедно с 9-годишния си син.

„ Срещу него бяха застанали двама мъже, които го разпитваха къде е момчето, което търсят”, разказва Веселина Стоева.
След като не откриват охранителя, когото търсят, нападателите тръгват навън. На излизане удрят и Веселина. Отвън виждат съседа, който е с телефон в ръка.
Това става причина също да бъде нападнат.

След пристигането на полицията трима от нападателите са арестувани за 24 часа. Те се държали агресивно и към униформените, но не са удряли никой от тях. А охранителят, заради когото е станало нападението, и днес не беше в дома си. Задържаните вече са освободени, предстои прокуратурата да им повдигне обвинения.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР