Кметът на Пещера Йордан Младенов е разпоредил от утре, 5

...
Кметът на Пещера Йордан Младенов е разпоредил от утре, 5
Коментари Харесай

В Пещера ще има КПП и на входовете на кв. Луковица

Кметът на Пещера Йордан Младенов е разпоредил от утре, 5 април, да бъдат поставени КПП-та на входовете на кв. " Луковица " в родопския град. Това съобщиха от пресцентъра на общината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4151
Контролът ще се извършава от 7.30 до 19.30 часа.

Пациентката с коронавирус от Пещера е в по-добро състояние

В заповедта на кмета е посочено, че това е във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 в кв. " Луковица " и решение на Общинския щаб за защита при бедствия.

От квартала ще се пропускат лица само в сучаите на трудова заетост, здравословни причини, закупуване на хранителни продукти, лекарства и плащане на битови сметки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4151  За първи път от над седмица дневният брой на умрелите от COVID-19 в Италия спада За първи път от над седмица дневният брой на умрелите от COVID-19 в Италия спада  Тръмп ще изиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, в случай че средствата свършат Тръмп ще изиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, в случай че средствата свършат  Проф. Габровски се разплака поради доброволец в Проф. Габровски се разплака поради доброволец в " Пирогов " - момче, израснало в обществен дом
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР