Кметът на община Луковит Иван Грънчаров със своя заповед въвежда

...
Кметът на община Луковит Иван Грънчаров със своя заповед въвежда
Коментари Харесай

В община Луковит се въвеждат допълнителни противоепидемични мерки

Кметът на община Луковит Иван Грънчаров със своя заповед въвежда допълнителни противоепидемични мерки, влизащи в сила от днес /20 ноември/ до 30 ноември включително, съобщават от общинската администрация.

Мерките включват учестена дезинфекция в обекти с обществено предназначение, търговски или други обекти, които предоставят услуги на гражданите, минимум 4 пъти на ден по предварително изготвен график. Провеждането на традиционните пазари и тържища на промишлени стоки, земеделска продукция и животни за Луковит и всички населени места на територията на общината без изключение се преустановява - за Луковит в събота, за кметство Дерманци в четвъртък и за кметство Торос в понеделник.



Кооперативният пазар може да продължи своята дейност, като всички физически и юридически лица собственици или управляващи обекти с обществено предназначение, търговски или други обекти, които предоставят услуги на гражданите, да осигурят дистанция от 1,5 метра и спазване на въведените противоепидемични мерки. На всеки щанд трябва да има дезинфектант за ръце.

На видно място на щандовете и магазините да се поставят информационни табели, указващи задължителните физическа дистанция и носене на защитни маски.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15413  Парламентът на Португалия удължи с 15 дни действието на изключителното състояние Парламентът на Португалия удължи с 15 дни действието на изключителното състояние  Италианската провинция Южен Тирол организира всеобщо тестване за ковид Италианската провинция Южен Тирол организира всеобщо тестване за ковид  Броят на инфектираните с ковид в Европа надвиши 15 милиона души Броят на инфектираните с ковид в Европа надвиши 15 милиона души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР