Киевско-Печерската лавра е била сложена под карантина, е казал кметът

...
Киевско-Печерската лавра е била сложена под карантина, е казал кметът
Коментари Харесай

Сложиха под карантина най-големия православен комплекс в Украйна

Киевско-Печерската лавра е била сложена под карантина, е казал кметът на украинската столица Виталий Кличко, предаде РИА Новости.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5230
" През изминалото денонощие на територията на най-големия православен комплекс в страната ни са били установени 63 случая на COVID-19. Общо хората, носителите на заразата там вече са станали 90. Ето защо след препоръка на създадената към кметството на Киев комисия за извънредни ситуации Киевско-Печерската лавра е поставена под карантина ", е казал още градоначалникът на столицата на източноевропейската страна. Той е допълнил, че към манастирският комплекс са били изпратени медицински екипи.

Православните талибани победиха!

За последните 24 часа в Украйна са били регистрирани 325 случая на зараза с коронавирус, а общият брой на инфектираните е достигнал 3102.

Киевско-Печерската лавра е била създадена през 1051 г. като мъжки пещерен манастир. По-късно в привилегирования манастир са били изградени още общежития за монаси и църкви. На територията на най-големия православен комплекс в Украйна са били погребани, както духовни, така и светски лица.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5230  Починалите от COVID-19 в Иран са към този момент 4585; в тежко положение са 3877 от инфектираните Починалите от COVID-19 в Иран са към този момент 4585; в тежко положение са 3877 от инфектираните  Испания записва рекордно дребен брой на умрелите от Covid-19 за едно денонощие Испания записва рекордно дребен брой на умрелите от Covid-19 за едно денонощие  В Белгия за едно денонощие от ковид починаха 303 души В Белгия за едно денонощие от ковид починаха 303 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР