Кецове на Golden Goose бяха заклеймени от потребителите на социалните

...
Кецове на Golden Goose бяха заклеймени от потребителите на социалните
Коментари Харесай

Кецове за 530 долара изглеждат като обувки от кофата за боклук

Кецове на Golden Goose бяха заклеймени от потребителите на социалните медии, които смятат, че обувките са откровена " подигравка с бедността ", съобщава Independent.
Спортните обувки, от които един чифт се продава за 530 долара, разбуниха духовете в Twitter поради състарения си дизайн и скот лентата, залепена над пръстите.
Golden Goose е италианска дизайнерска марка за обувки, която придобива известност от 2000 г. насам със своите продукти с винтидж вид.
Кецовете са част от колекцията й есен-зима 2018, представена през януари тази година.



" Има хора по света, които носят пластмасови торбички като обувки, защото не могат да си позволят нищо друго, а тези неща се продават за 500 долара ", пише в един от коментарите в социалните медии, който е харесан повече от 47 000 пъти.
Това не е първият път, в който Golden Goose продава кецове с подобна лента. Марката пусна почти идентичен чифт обувки през 2016 г.

По това време те се продаваха за 585 долара.
Тенденцията са се носят дрехи и обувки, които изглеждат износени и дори са скъсани на места, породи доста спорове през последните години. Фенове на тази тенденция са Джиджи Хадид и Парис Джаксън.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР