Като част от усилията на гръцкото правителството да ускори нормализацията

...
Като част от усилията на гръцкото правителството да ускори нормализацията
Коментари Харесай

Ресторанти, барове и кафенета отварят в Гърция на 25 май

Като част от усилията на гръцкото правителството да ускори нормализацията на икономическата активност в страната, компетентните държавни здравни органи одобриха отварянето на ресторанти, барове и кафенета на 25 май, пише електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8087
Гърция отваря плажовете утре

Междувременно в понеделник - две седмици по-рано от първоначално предвидените срокове - търговските центрове, универсалните магазини и търговските обекти с отстъпка ще се отворят отново.

Въз основа на насоките, обявени от Министерството на икономическото развитие, настоятелно се препоръчва използването на защитна маска за персонала и потребителите в публичните пространства. Използването на маски от персонала и клиентите в магазините е задължително.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8087  Защо румънски милионер изиска да се самозарази с COVID-19? Защо румънски милионер изиска да се самозарази с COVID-19?  Може ли да идем на море макар COVID-19 и защо да сме деликатни? Може ли да идем на море макар COVID-19 и защо да сме деликатни?  Лекар, изкарал COVID-19: Няма 100% предотвратяване от този вирус Лекар, изкарал COVID-19: Няма 100% предотвратяване от този вирус
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР