105 години от най-голямото чудо на светаТри български следи в

...
105 години от най-голямото чудо на светаТри български следи в
Коментари Харесай

Дънов ли е в третото пророчество на Фатима?

105 години от най-голямото знамение на света Три български следи в предсказанията на Богородица пред трите португалски деца
 

105 години ни разделят от едно от най-големите чудеса в света, при което Божията майка се явява на три пастирски деца, а предсказанията, които прави пред тях и то през днешния ден остават загадки на планетата, който всеки пояснява по друг метод.  

Фатима е дребен град в централна Португалия, в който епохи наред е било забравено от бога място, където локалните се препитавали с развъждането на овце. До 13 май 1917 година, когато трима братовчеди - Лусия, Хасинта и Франциско Марто задъхано се прибират у дома, с цел да опишат на родителите изумителната история по какъв начин са видели самата Божия майка Дева Мария. разказана от тях като " дама, облечена в бяло, по-блестяща от слънцето ".

Нещо повече -

Лучия видяла сияйната Богородица

беседва е с нея. Хасинта удостоверява, че е чул диалог.

По думите на дребното момиче, Божията майка  помолила децата на се върнат на същото място на 13-то число от идващия месец като дала обещание тогава да им открие коя е. Същото по този начин им споделила, че ще се явява всеки месец до 13 октомври 1917 година

Слухът събира до 70 000 поклонници в местността след идващите 6 месеца, само че единственото, което виждат е светещ облак над дърветата. Богородица се явява и беседва единствено с трите деца.

На 13 август им изрича предсказания, станали известни като трите пророчествата от Фатима. А на 13 октомври голямото голям брой вижда по какъв начин зад завесата на дъжда слънцето греело изначало със необичайно светлина, а по-късно почнало да се върти като фойерверк към оста си и да пръска искри във всички цветове на дъгата. След небесното шоу Богородица оповестила на трите деца, че се явява за финален път.  

Две от тях - Франциско и Хасинта, умират малко след виденията, както им е било предсказано. Смъртта им била съпроводена с тайнствено зарево.

Лусия прекарва живота си като монахиня. Две от тайните тя е разкрила през 1941г. по молба на португалски свещеник. Но когато той я помолил  да издаде и третото знамение, тя отвърнала, че " не е уверена, че Господ й разрешава да я разкрие ". Той въпреки всичко съумял да я убеди, само че тя го запечатала в плик и го помолила да не се отваря до 1960 година, когато " ще се разбере по-ясно ".

Вместо да се разкрие наличието му на сакралната дата обаче светът е шокиран от неземно шоу на Фреди Меркюри. А завесата към последната загадка се повдига едвам четири десетилетия по-късно от Папа Йоан Павел II - през 2000 година Въпреки че Ватикана отхвърля, мнозина очевидци настояват, че той не е споделил цялата истина.

Първата загадка: привидение за Ада

Първата загадка е била за пъкъла. Лусия написа, че Богородица посочила на децата какъв е пъкълът, цялостен със страданията, преживявани от душите, които са там. Видението траяло единствено секунда, само че децата споделят, че прекарването е било съвсем отвратително.

" Дева Мария ни демонстрира голямо море от огън, което наподобява, че е под Земята. В този огън са потопени (гмурнати) демони и духове в човешка форма, като транспарантни горящи въглени, задачите почернели или блестящи като бронз, плуващи в пожара, които се издигат във въздуха посредством пламъци, излизащи от тях, големи облаци от дим и след това се спускат като искри в голям пламък, без никаква тежест или баланс. Те издават жестоки викове и стонове на болежка и безизходност, които ни ужасяват и плашат и ни карат да треперим от боязън. Демоните могат да се опишат с ужасяващо и отблъсващо подобие на страшни непознати животни, задачите в черно и прозиращи. Това привидение траеше за малко. Как можем да се отблагодарим на нашата блага Божествена Майка, която към този момент ни приготви и даде обещание с първото си появяване, че ще ни заведе в парадайса. Иначе, мисля, че щяхме да умрем от боязън и смут. "

Втората загадка: Идва нова война

Втората загадка била предсказване, че Първата международна война скоро ще свърши, само че и че друга война ще стартира по времето на Папа Пий XI, в случай че хората не престават да не зачитат Бог и в случай че Русия не бъде отдадена на Непорочното сърце на Дева Мария:

" Адът е там, където отиват душите на грешниците. За да ги избави, Господ желае да от света да се отдаде на моето неопетнено (милосърдно) сърце. Ако това, което ти споделям се направи, доста души ще бъдат избавени и ще има мир. Войната ще свърши: само че в случай че хората не престанат да не зачитат Бог, нова по-лоша война ще се случи по време на Папа Пий XI. Когато видиш нощта осветена от невиждана светлина, знай, че това е висшият знак, който ти дава Господ, че ще накаже света за неговите закононарушения, в лицето на войните, гладът, и преследването на църквата и на Господ. За да предотвратиш това, би трябвало да дойда и да желая посвещаването на Русия на моето неопетнено (милосърдно) сърце и вземането на причестяване като отплата Първите Съботи. Ако моето искане бъде взето под внимание и се извърши, Русия ще бъде преустроена (обърната в друга вяра) и ще има мир. Ако ли не - Русия ще популяризира грешките си по света, причинявайки войни и преследвания на църквата. Доброто ще бъде страдалец, Бог доста ще страда; разнообразни народи ще бъдат унищожени (изтребени). Накрая, моето Непорочно Сърце ще победи. Бог ще посвети Русия на мен и тя ще би трябвало да бъде преустроена (обърната в друга вяра) и ще бъде обещано време на мир на света. "

Трето знамение: нападение против папата?

Твърди се, че това предсказване е известно  единствено на трима души. Починалият папа Йоан-Павел II, кардинал Ратцингер - папа Бенедикт XV и сестра Лусия душ Сантуш. Тъй като сестра Лусия умира през февруари 2005 година, само папа Бенедикт ХV е жив притежател на знанието за третото знамение. Той се отдръпна от светия трон поради преклонна възраст на 28 февруари 2013 година.

Едно съвпадане на дати остави усещането, че поръката се отнася за нападение върху папата. На 13 май 1981 година бе осъществен атентатът от Али Агджа. Агджа твърдеше, че е стрелял против Светия отец, с цел да се извърши третото предсказване. Папата, обаче, в този миг се навежда да целуне момиченце с медальон, изобразяващ Света Богородица от Фатима и това избавя живота му. По-късно той подари патрона от покушението на параклиса, построен на мястото, където Дева Мария се явила на трите овчарчета.

Спекулациите за пророчеството са десетки. Популярният вестник " Билд " писа, че Девата от Фатима предрекла атентатите в Ню Йорк и Вашингтон в третата поръка. Луис Емерих пък отпечатал през 1963 година в " Нова Европа " текст за бъдещето на католическата черква и сатанинския пробив в най-висшите й етажи.

В книгата си " Истината за тайната на Фатима " Хелмут Хофман твърди, че с нея са осведомени дипломати от Вашингтон, Москва и Лондон.

Три български следи в третото знамение

Първата е обвързвана с покушението над Йоан-Павел II и връзката на Държавна сигурност с терористите от Сивите вълци. Втората диря е положителна. Според някои наши откриватели и запалени езотерици тя е обвързвана с притежаването на най-древното знание за света. Според пророчеството то се намирало по нашите земи. И в него се казвало, че един дребен славянски народ ще го съобщи на своя по-голям приятелски славянски народ и това ще промени света.

Третата е най-любопитната. Представена бе тъкмо 100 години след първото яваване на Богородица пред децата от известния физик и откривател проф. Живко Желев по време на  лекция на тематика " Българите 100 години след пророчеството от Фатима ", проведена от Портал 12.

Според него " в пророчеството се приказва за пророкът в Бяло, който води учениците си в Планината " Той прави връзка сред тайната от Фатима и учителя Петър Дънов като се базира на съответни негови окултни лекции, които е държал на датата 13-и Юли 1917.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР