Испанското правителство въведе двуседмична карантина от 15 до 24 май

...
Испанското правителство въведе двуседмична карантина от 15 до 24 май
Коментари Харесай

Испания въведе двуседмична карантина за пристигащите от чужбина

Испанското правителство въведе двуседмична карантина от 15 до 24 май за всички хора, пристигащи в страната, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7780
Мярката има за цел да ограничи разпространението на новия коронавирус в Испания.

Пристигащите пътници ще трябва да се поставят под карантина и ще имат право да излизат навън само по няколко причини - пазаруване на храна, отиване в здравен център и при друга неотложна нужда.

Испания е една от най-сериозно засегнатите страни от пандемията от коронавируса. Броят на заразените в страната към днешна дата е над 227 000 души, а починалите са 26 744.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7780  Чехия внимателно отваря кината Чехия внимателно отваря кината  Медиците от предната линия против COVID-19 са изправени пред психотравми като от фронта Медиците от предната линия против COVID-19 са изправени пред психотравми като от фронта  Трима в Шуменско са нарушили наложената им карантина Трима в Шуменско са нарушили наложената им карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР