Иран съобщи днес, че не е регистрирал нито един починал

...
Иран съобщи днес, че не е регистрирал нито един починал
Коментари Харесай

Иран регистрира 2111 нови случая на коронавирус и нито един починал от заразата в една трета от провинциите си

Иран съобщи днес, че не е регистрирал нито един починал от COVID-19 в една трета от провинциите си, за първи път от началото на епидемията в страната, която е най-тежко засегнатата държава от коронавируса в Близкия изток, предаде Франс прес, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8212
След появата си в средата на февруари, вирусът бързо се разпространи в общо 31 ирански провинции.

" Десет провинции не са регистрирали нито един починал (от новия коронавирус) за последните 24 часа, а шест други са регистрирали само по един ", заяви говорителят на здравното министерство Киануш Джаханпур.

В останалата част от страната са потвърдени 62 смъртни случая, с което общият им брой от началото на епидемията става 7199, уточни Джаханпур.

От днес джамиите в Иран временно отварят

Иранските власти са потвърдили официално също 2111 нови случая на заразата за последното денонощие, с което общият брой на заразените достигна 124 603 души от началото на пандемията, допълни говорителят на редовната си ежедневна пресконференция.

В чужбина, както и вътре в Иран, здравни експерти поставят под съмнение официалните данни като до голяма степен занижени.

Провинция Хузестан е единствената, в която остава в сила " червен " код за най-висок риск от разпространението на заразата, каза Джаханпур.

Ситуацията е стабилна в по-голяма част от останалите провинции, добави говорителят.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8212  Дончо Барбалов с детайлности за детските градини в София Дончо Барбалов с детайлности за детските градини в София  От 25 май отпада карантината при вход у нас на българските водачи на камиони От 25 май отпада карантината при вход у нас на българските водачи на камиони  Във Видин стартират проучване за ковид на целия личен състав на детските градини Във Видин стартират проучване за ковид на целия личен състав на детските градини
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР