Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф е предложил днес в

...
Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф е предложил днес в
Коментари Харесай

Иран предложи помощ на Турция в борбата с коронавируса

Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф е предложил днес в телефонен разговор с турския си колега Мевлют Чавушоглу Иран да окаже помощ на Турция в борбата с коронавируса, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4568
Зариф е изразил в телефонния разговор солидарност с народа на Турция във връзка с разпространението на коронавируса и е заявил готовността на Ислямската република за оказване на всякакъв вид помощ, както и за сътрудничество в тази област, съобщи пресслужбата на външното министерство на Техеран. Освен това министрите са обсъдили взаимодействие на двете страни в областта на транспорта и транзита, се посочва в съобщението.

Коронавирус: В Италия се изпращат медицински екипи на ЕС



Мевлют Чавушоглу

Първи случай на коронавирус бе регистриран в Турция на 10 март, като досега броят на заразените в страната надхвърля 30 000 души, а 649 са починали от вируса. Според последни данни заразените с коронавируса в Иран са над 62 000, а жертвите на болестта са 3 872.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4568  239 са болните в Черна гора, в Босна и Херцеговина - 754 239 са болните в Черна гора, в Босна и Херцеговина - 754  Коронавирус: В Италия се изпращат медицински екипи на Европейски Съюз Коронавирус: В Италия се изпращат медицински екипи на Европейски Съюз  Забраниха на парижани да спортуват навън Забраниха на парижани да спортуват навън
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР