Има риск от появата на нови огнища с коронавирус, ако

...
Има риск от появата на нови огнища с коронавирус, ако
Коментари Харесай

Доц. Кунчев обясни откъде дойде хаосът с данните за COVID-19

Има риск от появата на нови огнища с коронавирус, ако има по-интензивни контактите. Това каза главният здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил пред Нова телевизия във връзка с взрива на заболели в Сърница.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8956
Той смята, че вече са взети мерки за овладяване на ситуацията там. Доц. Кунчев е имал разговор и с кмета.

41 са новите заразени у нас

" Имаме подкрепата и на главно мюфтийство. Имаме разбиране на хотелиерите ", докладва той.

Доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил коментира и данните за коронавируса. Той потвърди също, че е имало разминаване в данните.

" Грешката не е в системата, а в хората, които влагат информацията в нея ", каза специалистът.

Доц. Кунчев посочи, че е нормално това да се случи, все пак имало 90 000 карантинирани, над 2000 положителни проби, хиляди контактни лица, което може да е проблем при нанасяне на цифрите.

Стана ясно, че досега Националният оперативен щаб е нанасял данни ръчно до 00-1 ч през нощта. Оттук нататък обаче е нормално вече да се разчита на Единния информационен портал, това се случва и в други държави в Европа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8956  41 са новите инфектирани у нас 41 са новите инфектирани у нас  Учени приканиха английското държавно управление да преразгледа анулацията на ограничаващите ограничения Учени приканиха английското държавно управление да преразгледа анулацията на ограничаващите ограничения  Швейцария възнамерява да отвори границите си Швейцария възнамерява да отвори границите си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР