Изследвания за коронавирус се правят на 42-ма служители от кланица

...
Изследвания за коронавирус се правят на 42-ма служители от кланица
Коментари Харесай

Предполагаемо огнище на COVID-19 в кланица в Добрич

Изследвания за коронавирус се правят на 42-ма служители от кланица за водоплаващи птици в Добрич. Все още няма яснота за причината за масовото тестване и затварянето на кланицата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11143
Кланицата, намираща се на околовръстния път на Добрич, е затворена, а персоналът ѝ е в отпуск. Преди дни всички служители са се завърнали от екскурзия в Копривщица.

Вижте къде са новите заразени с коронавирус в страната

По думите на една от работничките в кланицата вчера са били направени PCR тестове на онези служители, които са се явили по желание.

Тя допълни, че няма информация за здравословното състояние на другите служители на кланицата за водоплаващи птици, предаде БНР.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11143  Продължава възбраната в Стралджа за скупчване на хора Продължава възбраната в Стралджа за скупчване на хора  Държавата е подготвена да подкрепи общините в битката с COVID-19 в домовете за възрастни Държавата е подготвена да подкрепи общините в битката с COVID-19 в домовете за възрастни  1061 са новите случаи на ковид в Украйна 1061 са новите случаи на ковид в Украйна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР