„Изкарват ме мен виновен. Не чувствам никаква вина. Вината ми

...
„Изкарват ме мен виновен. Не чувствам никаква вина. Вината ми
Коментари Харесай

Таксиджията, возил убиеца от „Надежда“ и малката Никол, направи нови скандални разкрития за фаталната нощ!

„ Изкарват ме мен виновен. Не чувствам никаква вина. Вината ми дойде, след като разбрах, че съм возил убиец. Отказах да взема детето,защото мислех, че е поредният малоумник, който иска да го возя без пари. Не знаех, че е убил жена си и ще убие и детето. Ако знаех щях да го взема и да избягам “, това заяви таксиметровият шофьор, който вози двойният убиец Викторио Александров и отказа да вземе едногодишната му дъщеричка Никол, която по-късно 26-годишният мъж простреля смъртоносно.

„ Беше въоръжен и ме удари с пистолета в тила. Каза ми „ Карай и прави каквото ти казвам, за да живееш “. А при нас постоянно се качват разни хора дето казват, че ще се самоубиват или са тъжни, че приятелите им са ги изгонили. Ние постоянно возим хора, които правят и говорят простотии

Не знаех, че той е убил съпругата си. На мен ми каза, че съпругата му е убила другото им дете и иска да се самоубие. Аз през цялото време го разубеждавах. Аз ако знаех, че е убиец щях да се пазаря с него, че нямам винетка и няма да го закарам до Горни Богров “, каза още таксиджията.

БЛИЦ припомня, че именно край Горни Богров Викторио Александров уби малката Никол.

„ Той ми каза: „ Ти не ме интересуваш. Интересуваме колата, за да избягам “. Той искаше да ме изплаши, да ме стресира, но аз останах видимо спокоен за него, а вътрешно бях стресиран. Говорихме си чисто приятелски от Люлин до Богров и се возихме, а оръжието беше само за 10 минути “, спомни си шофьорът, срещу когото цялото общество изригна, за това, че не е взел момиченцето, с което е можел да го спаси.

„ Имам телевизия в колата. Там казаха, че има убита млада жена в „ Надежда “. Той ми каза спри това, че не издържам такива работи. Пусни музика “, каза още таксиджията.

„ След като го оставих се обадих на диспечерката и им казах, че съм оставил човек в Богров, който ме запаши с пистолет. Не се обадих на полицията, защото при нас постоянно се случват такива неща. Диспечерката ми каза „ Ние няма какво да направим. Ако искаш се обади на телефон 112. Нали ти се е разминало – прибирай се “. После спрях на една бензиностанция и им казах какво ми се случи. Там един ми каза, че той е издирван за убийството на жена. Тогава се обадих на един мой приятел полицай “, спомни си шофьорът.

„ Един от дознателите ми каза, че въпросния човек се е прострял и после детето. Почувствах се не малко виновен, а много виновен, за това, че не съм взел детето. Но не знаех кой возех. Вече четири дни не спя. За момента така бях преценил и така постъпил. Не чувствам грешка за нищо. Вече съжалявам, че не съм взел детето. Ако знаех какво е направил щях да взема детето. С думите „ какво да му правя на това дете, да го кърмя ли “ се опитах да сплаша него, да го разубедя да не се самоубива “, обясни таксиджията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР