Известни в района на Банско и Добринище баровци пребиха собственик

...
Известни в района на Банско и Добринище баровци пребиха собственик
Коментари Харесай

Заради 2 лева пребиха зверски собственик на паркинг в Банско, защото...

Известни в района на Банско и Добринище " баровци " пребиха собственик на паркинг в Банско, заради отказа им да си платят 2 лева. Инцидентът стана снощи. Светослав Стойков, който стопанисва паркинга до магазин " Алдо " в Банско е жертвата на псевдоголемците, които ще търкат нара в ареста, заради жестокия побой, съобщава Struma.com.

Компанията на Пенгьов от 5 човека излезли от близко до паркинга заведение и се качили в две коли, паркирани на мястото. Собственикът на паркинга Стойков ги помолил да си платят за престоя таксата за паркиране от 2 лв, при което мъжете излезли от колите си и започнали зверски да го бият. Нанасяли свирепи удaри с юмруци и ритници в главата. След известно време случайни минувачи се намесели и започнали да ги разтървават и така спасили Стойков от още по сериозни травми. След побоя смелчагите се качили в колите си и избягали в неизвестна посока.

Полицията в Банско е вдигната на крак и часове по-късно групата биячи е арестувана. В следствения арест за 24 часа са: Марио Пенгьов от Добринище, чийто брат Спас бе убит, след скандал в заведение в Добринище, И. Давидов, Г. Прътев и още 2-ма Пострадалият е настанен в болница с фрактура на главата и ръката. Очаквайте подробности
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР