Заразените с коронавирус в Съединените щати са вече над 18

...
Заразените с коронавирус в Съединените щати са вече над 18
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в САЩ са вече над 18 милиона

Заразените с коронавирус в Съединените щати са вече над 18 милиона, съобщи университетът " Джонс Хопкинс ", предаде Франс прес.

Точният брой на заразените е 18 006 061. Смъртните случаи от коронавирус в САЩ са вече над 319 хиляди.



Броят на заразените надхвърли 18 милиона на фона на започналата в Съединените щати кампания по ваксиниране на населението срещу Ковид-19. Две ваксини вече бяха одобрени от американските здравни власти - тази на " Пфайзер " / " Бионтех " и тази на " Модерна ".

С цел да вдъхне доверие в обществото към ваксината срещу Ковид-19, избраният за президент на Съединените щати Джо Байдън, на 78 години, се ваксинира с ваксината на " Пфайзер " / " Бионтех ", като процесът бе предаван на живо по телевизията. Заедно с Джо Байдън се ваксинира и съпругата му Джил.

Миналата седмица срещу Ковид-19 публично се ваксинира и американският вицепрезидент Майк Пенс. Срещу Ковид се ваксинираха също така и няколко високопоставени представители на американския Конгрес, сред които лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17159  Мексико записва над 5300 нови случая на ковид Мексико записва над 5300 нови случая на ковид  Джонсън е разговарял с Макрон за облекчение на транспортния безпорядък Джонсън е разговарял с Макрон за облекчение на транспортния безпорядък  Голяма пързалка ще бъде конфигурирана във Виена по време на новия локдаун Голяма пързалка ще бъде конфигурирана във Виена по време на новия локдаун
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР