Заради усложняващата се епидемична обстановка Операта в Пловдив прекратява своите

...
Заради усложняващата се епидемична обстановка Операта в Пловдив прекратява своите
Коментари Харесай

Операта в Пловдив затваря за две седмици заради коронавируса

Заради усложняващата се епидемична обстановка Операта в Пловдив прекратява своите спектакли за две седмици - от днес до 10 ноември включително, съобщиха от пресцентъра на културната институция.

Решението е продиктувано с мисъл за сигурността и спокойствието на публиката, както и на всички артисти и технически служби на сцената.

В следващите две седмици в програмата са направени следните промени: Отменят се спектаклите " Зад кулисите на Баядерка " и " Вратите на съня ", а " Травиата " и " Мечо Пух " се отлагат съответно за 20 и 22 ноември. Закупените вече билети ще важат за новите дати без допълнителна презаверка. При желание билети могат да бъдат върнати, до 16.11 на касата, от която са закупени!

Опера Пловдив ще работи с намалено работно време за посочения период - от 10 до 14 часа.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13912  Красен Кралев за COVID-19: Мерките на държавното управление са точни и ефикасни Красен Кралев за COVID-19: Мерките на държавното управление са точни и ефикасни  Белгия ще реши до края на седмицата дали да върне общата карантина Белгия ще реши до края на седмицата дали да върне общата карантина  Проф. Костов за COVID-19: Не имам вяра в конспирации, трябват ограничения Проф. Костов за COVID-19: Не имам вяра в конспирации, трябват ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР