Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний отправи призив към вярващите за

...
Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний отправи призив към вярващите за
Коментари Харесай

Митрополит Антоний призовава вярващите да спазват указанията на Националния оперативен щаб

Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний отправи призив към вярващите за предстоящия голям църковен празник Възкресение Христово - Великден.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5518
" Обични в Господа братя и сестри, намираме се в периода на Страстната седмица, подготвяйки се да посрещнем Празника на празниците - Възкресение Христово. Искам да се обърна към всички вас - да проявите високо отговорно отношение. Спазвайте указанията на Националния оперативен щаб, за да преминем настоящето изпитание, та да бъдем по-единни, по-добри. Да бъдем заедно в трудностите, за да можем и да споделим радостите след това ", казва в своето послание към миряните митрополит Антоний.

Митрополит Антоний: Църквата не е злодей, няма да оставим верните на Бога да погинат

" Нека тези, които няма да дойдат поради една или друга причина в храма, да знаят, че Бог ще приеме и тяхната жертва. Благопожелавам на всички вас благодатно посрещане на Възкресение Христово. Знайте - Бог обича всички вас ", заявява Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний в своето обръщение към всички вярващи.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5518  Ангела Меркел: Правилата за обществената отдалеченост в Германия се удължават до минимум 3 май Ангела Меркел: Правилата за обществената отдалеченост в Германия се удължават до минимум 3 май  В Литва анулират някои ограничавания поради ковид В Литва анулират някои ограничавания поради ковид  Спад в броя на жертвите на COVID-19 в Италия Спад в броя на жертвите на COVID-19 в Италия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР