Животът след сватбата не върви по план и това е

...
Животът след сватбата не върви по план и това е
Коментари Харесай

Арабска му работа: Младоженци подписаха, но 3 минути по-късно булката с крясъци се разведе

Животът след сватбата не върви по план и това е ясно. Има редица битки, пияни гости, глупави спорове... Разводът не е нещо ново. Едва ли обаче някой очаква, че бракът му ще трае броени минути. Именно това се случи в Кувейт, където любовници се заклеха във вечна любов един на друг, а след три минути се втурнаха да се развеждат, пишат световни медии.

Всичко беше както обикновено - булката и младоженецът се подписали в приемната и излезли при гостите. Но по пътя момичето се заплело в роклята си и паднало. Това бил съдбоносният момент.

Вместо да помогне на невестата си, младежът започна да я упреква в тромавост и глупост. Момичето на свой ред не понасяло такова отношение и се завтекло обратно в службата по вписванията. Там тя помолила да се разтрогне бракът и след няколко минути отново била свободна.

Когато новината стигна до мрежата, момичето веднага бе подкрепено от потребителите в Twitter, които изкараха булката истински герой. Абонатите твърдят, че е хубаво, че тя е забелязала недостатъците на избраника си навреме и не се е обрекла на години нещастен брак.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР