Екипажите на кораби, които се обработват в Пристанище Варна, не

...
Екипажите на кораби, които се обработват в Пристанище Варна, не
Коментари Харесай

Моряците вече не могат да напускат корабите

Екипажите на кораби, които се обработват в Пристанище Варна, не могат да напускат плавателните съдове от днес. Решението е на Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2377
Мярката е срещу разпространението на коронавируса.

Тази поредна нова мярка влиза в сила от 00.00 часа на 25 март. Тя е приета с пълно единодушие и приета от областния управител на обл. Варна.

Кап. Валентин Енчев, директор на изпълнителна агенция " Морска администрация " каза пред БНТ, че мярката касае област Варна, област Бургас, както и пристанищата по Дунав. Тя включва, както забрана за излизане от пристанището и разхождане в града, така и ограничаване на движението на екипажа в самото пристанище като включва това, че определени длъжностни лица от кораба с определени функционални задължения могат да слизат и да оглеждат кораба във връзка с неговото техническо състояние.

В момента има 43 кораба в пристанището. Всеки кораб има назначен агент, който ще обслужва потребностите на екипажите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2377  Ще има ли кредитни облекчения в България поради COVID-19 и по какъв начин седи този въпрос в други страни по света? Ще има ли кредитни облекчения в България поради COVID-19 и по какъв начин седи този въпрос в други страни по света?  Путин анулира аудиенция в родния си град. Ще приказва пред жителите Путин анулира аудиенция в родния си град. Ще приказва пред жителите  Вътрешна македонска революционна организация предлага пакет от стопански и данъчни ограничения за превъзмогване последствията от рецесията Вътрешна македонска революционна организация предлага пакет от стопански и данъчни ограничения за превъзмогване последствията от рецесията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР