До края на деня ще стане ясно дали ще се

...
До края на деня ще стане ясно дали ще се
Коментари Харесай

Трите учителки се пошегували, че са били в Сърница

До края на деня ще стане ясно дали ще се потвърди положителният резултат за Covid-19 на трите учителки. Те са заявили, че не са били в Сърница през изминалите почивни дни, а са се пошегували с публикуваната снимка от населеното място.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9119
Това обяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Положителните проби за COVID-19 в Сърница са 48 при изследвани над 200 души

Три учителки от персонала на детска градина №50 в район „ Възраждане “ са с положителен резултат за Covid-19 от направени бързи тестове, съобщи късно снощи във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Днес двете групи - Първа В и Четвърта А - в които те са преподавали, ще бъдат затворени, като директорката на детската градина е уведомила родителите на всички деца, уточнява столичният кмет.

Фандъкова отправя и апел към родителите на останалите деца, посещаващи детската градина, при възможност да ги оставят вкъщи през следващите няколко дни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9119  196 нови случая на ковид в Румъния 196 нови случая на ковид в Румъния  Имунитетът на дамите реагира по-активно на COVID-19 Имунитетът на дамите реагира по-активно на COVID-19  Броят на инфектираните с ковид в Босна и Херцеговина нараства Броят на инфектираните с ковид в Босна и Херцеговина нараства
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР