Днес продължава ваксинацията на медици и персонал на болниците у

...
Днес продължава ваксинацията на медици и персонал на болниците у
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Ваксинират още медици

Днес продължава ваксинацията на медици и персонал на болниците у нас. Вчера първият българин, който се ваксина срещу COVID-19, бе здравният министър проф. д-р. Костадин Ангелов. Това стана публично пред медиите и цяла България. Целта бе да се уверят българските граждани, че ваксините са надеждни и опасност няма.

В битката с коронавируса трябва да бъдат отговорни всички, стана пък ясно от думите на началника на Националния оперативен щаб (НОЩ) ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски. Той и колеги от Военномедицинска академия също се ваксинираха пред медиите.

Екип на NOVINI.BG ще проследи днес на живо ваксинирането на лекари, медицински сестри и санитари, работещи на първа линия в борбата с Covid-19 в Александровска болница.



Ваксините на " Пфайзер-Бионтек " бяха доставени у нас в събота. В неделя пък започна реалната ваксинация. Със специален превоз, за да се спази изискването за температурата за съхранение, доставки ваксина бяха изпратени и в други градове на страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17441  Изключително дребен брой инфектирани от COVID-19 Изключително дребен брой инфектирани от COVID-19  Новият вариант на COVID-19 е засечен в Норвегия, Португалия и Йордания Новият вариант на COVID-19 е засечен в Норвегия, Португалия и Йордания  Над 280 медици от Пловдивско са имунизирани през първия ден от акцията Над 280 медици от Пловдивско са имунизирани през първия ден от акцията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР