Деветима души от медицинския персонал са сред новодиагностицираните 115 случая

...
Деветима души от медицинския персонал са сред новодиагностицираните 115 случая
Коментари Харесай

Девет медици са сред новодиагностицираните с COVID-19 в Сливенско

Деветима души от медицинския персонал са сред новодиагностицираните 115 случая с COVID-19 в Сливенско, съобщават от Областния кризисен щаб.

Сред тях са четирима лекари, медицинска сестра и четирима санитари от различни лечебни заведения.



Почти липсват семейни огнища. Значителна част от новозаболелите са се инфектирали при контакт с по-рано установени случаи, съобщиха от РЗИ. Общо 1002 са активните случаи на COVID-19 в областта към 25 ноември, при общо 2700 заболели от началото на епидемията; 726 са болните в община Сливен, в община Нова Загора - 138 души, в община Котел - 80, в община Твърдица положителни за коронавируса са 58 души.

През последното денонощие са изписани 48 пациенти. Трима души са починали - на 61, 67 и 79 години; един от тях е бил хоспитализиран в болница извън Сливен.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15683  Обявената епидемиологична конюнктура се удължава до 31 януари 2021 година Обявената епидемиологична конюнктура се удължава до 31 януари 2021 година  В Черна гора през днешния ден влизат в действие нови ограничения против COVID-19 В Черна гора през днешния ден влизат в действие нови ограничения против COVID-19  Мадридските управляващи оферират на Коледа да се забранят събиранията на повече от 10 индивида Мадридските управляващи оферират на Коледа да се забранят събиранията на повече от 10 индивида
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР