Две медицински сестри, които работят в лаборатория, и полицай са

...
Две медицински сестри, които работят в лаборатория, и полицай са
Коментари Харесай

Две медицински сестри и полицай са сред заразените с коронавирус в Ямболска област

Две медицински сестри, които работят в лаборатория, и полицай са сред заразените с коронавирус в Ямболска област, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Ямбол.

През изминалото денонощие в областта има общо десет положителни проби. Сред тях са и още два случая на заразени в голямото производствено предприятие за прежди и тъкани в Ямбол. Броят на инфектираните там е 16, 15 са от един и същи цех, вече има първи заразен и в друг цех. На този етап са изследвани 532-ма работници и служители, остават още към 140. Резултатите от изследванията се бавят, защото се използва методът на пуловете.

Останалите новозаразени са контактни на вече установени със заразата. Сред тях е и 10-годишно дете, което е било под карантина още от 10 септември и не е било на училище.

Общо 386 са диагностицирани с коронавирус в Ямболска област, от тях девет са в болница, 51 са на домашно лечение, 27 са починали, излекуваните от заразата са 299.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12284  Голям брой новозаразени с COVID-19 през последните 24 часа в Босна и Херцеговина Голям брой новозаразени с COVID-19 през последните 24 часа в Босна и Херцеговина  СЗО: Заразяването с ковид в Европа е притеснително СЗО: Заразяването с ковид в Европа е притеснително  Ученикът с ковид от Русе е бил в контакт с 39 души Ученикът с ковид от Русе е бил в контакт с 39 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР