Две досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 355 ал

...
Две досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 355 ал
Коментари Харесай

Двама избягаха от карантината си в Пловдив

Две досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 355 ал 2 от НК- а именно нарушаване на карантина от двама пловдивчани, бяха образувани през изминалото денонощие в Пето РУ. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4385
В хода на проверки на карантинирани лица, подадени от РЗИ Пловдив служители на районното са установили, че двама мъже на 55 и 53 години, са напуснали посочените адреси.

Първа присъда за нарушена карантина в Пловдив

50-годишен с постоянен адрес в жк. " Тракия " бил поставен под карантина до 12 април, но при предходна проверка, по телефона заявил, че живее на адрес " Шести септември ". При проверка и на втория адрес, не бил открит.

53-годишен жител на жк. " Тракия " напуснал адреса, като проверяващите го установили пред автомобила, паркиран пред блок 196 в квартала.

Случаите са докладвани на дежурен прокурор в Районна прокуратура Пловдив.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4385  17 жителите на община Дупница са под карантина 17 жителите на община Дупница са под карантина  Германия приготвя лист от ограничения, с цел да се върне след 19 април към естествения живот Германия приготвя лист от ограничения, с цел да се върне след 19 април към естествения живот  Липса на проби за COVID-19 тормози Бургас Липса на проби за COVID-19 тормози Бургас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР