Два респиратора получи бившата Окръжна болница в София - УМБАЛ

...
Два респиратора получи бившата Окръжна болница в София - УМБАЛ
Коментари Харесай

УМБАЛ Света Анна получи респиратори от Делян Пеевски

Два респиратора получи бившата Окръжна болница в София - УМБАЛ " Света Анна ". Дарението е от депутата от ДПС Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7743
Новата апаратура е на стойност 144 000 лева.

Жителите на Црънча с декларация, благодарят на Пеевски за дарението

Респираторите са в помощ на реанимационните екипи на болницата, които се нуждаят от тях, за да спасяват пациенти в тежко състояние с COVID-19.

Пеевски дари на болници, медици и нуждаещи се хора в цялата страна над 5 милиона лева от началото на пандемията от коронавирус до сега.Дарителската кампания в страната продължава.

Фирма " Байер " пък дари 48 900 лева по сметката на здравното министерство за нуждите на лечебните заведения у нас.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7743  Ердоган разгласи, че от 16 до 19 май още веднъж ще има четиридневен полицейски час Ердоган разгласи, че от 16 до 19 май още веднъж ще има четиридневен полицейски час  Доц. Ангел Кунчев за изследването за COVID-19 в Пловдив: Методиката е доста подробна и комплицирана Доц. Ангел Кунчев за изследването за COVID-19 в Пловдив: Методиката е доста подробна и комплицирана  За първи път от 10 март - под 1000 заболели от COVID-19 в интензивни отделения в Италия За първи път от 10 март - под 1000 заболели от COVID-19 в интензивни отделения в Италия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР