Гърците посрещнаха Великден по балконите си Това беше празник различен

...
Гърците посрещнаха Великден по балконите си Това беше празник различен
Коментари Харесай

Гърците посрещнаха Великден по балконите си

Гърците посрещнаха Великден по балконите си Това беше празник различен от всички други, информира ``Фокус``, позовавайки се на електронното издание на гръцкия вестник ``Катимерини``.

Със строги мерки срещу пандемията от коронавирусa гърците празнуваха от балконите си, държейки свещи.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5816
,,Нищо вече не може да ни уплаши. Никой не може да отнеме радостта ни от живот в Бога``, каза Атинският архиепископ Иероним от столичната митрополия.

Правителството в Гърция: Великденските служби само при закрити врата

,,Светлината на Възкресението ще ни освети, докато животът може малко по малко да се върне към обичайния си темп. Дотогава нека не застрашаваме това, което ни направи пример за целия свят. Ние уважаваме експертите. Ние се подчиняваме на правилата. С други думи, ние превръщаме нашата агония в битка``, каза премиерът Кириакос Мицотакис, който се изправи пред сериозната задача да убеди Църквата да уважава експертите и да се подчинява на правилата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5816  Иран ще вдигне някои рестриктивните мерки върху бизнеса Иран ще вдигне някои рестриктивните мерки върху бизнеса  Руски експерти: Плодовете и зеленчуците да се киснат във вода Руски експерти: Плодовете и зеленчуците да се киснат във вода  Починалите по света от COVID-19 са над 160 000, 2/3 от тях са в Европа Починалите по света от COVID-19 са над 160 000, 2/3 от тях са в Европа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР