Градусът на стреса в обществото трябва да спадне. В това

...
Градусът на стреса в обществото трябва да спадне. В това
Коментари Харесай

Депутат от БСП смята, че COVID-19 не е от най-опасните инфекции

Градусът на стреса в обществото трябва да спадне. В това бе категоричен проф. Георги Михайлов от БСП, който стана доброволец.

" Здравеопазването няма цвят, трябва да направим консенсус и да намерим ефективна форма ", коментира депутатът.

Той разказа, че в болниците има пациенти, които не са за хоспитализация, но заради паниката техният процент се е увеличил.

" Коронавирус инфекцията в никакъв случай не може да се класифицира като особено опасна ", коментира в предаването " Панорама " по БНТ Михайлов.



Сериозният проблем пък е в самата здравна система, смята депутатът.

" Отново сме в ситуация, в която малцинството навиква мнозинството ", настоя Михайлов.

На изказването му обаче реагира проф. д-р Костадин Ангелов, който също беше в студиото. Той призова разговорът за пандемията да не се политизира.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16267  Португалия продължи изключителното състояние поради втората вълна на пандемията Португалия продължи изключителното състояние поради втората вълна на пандемията  Проф. Ангелов: Ваксината ще стигне до всяка една точка в страната и до всеки българин Проф. Ангелов: Ваксината ще стигне до всяка една точка в страната и до всеки българин  Нидерландия разчита да получи към 1 милиона дози от имунизацията на Нидерландия разчита да получи към 1 милиона дози от имунизацията на " Пфайзер " през януари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР