Германският външен министър Хайко Маас, държавният министър по въпросите на

...
Германският външен министър Хайко Маас, държавният министър по въпросите на
Коментари Харесай

Германският външен министър Маас се самоизолира

Германският външен министър Хайко Маас, държавният министър по въпросите на Европа в германското външно министерство Михаел Рот и други сътрудници на министерството са под карантина с предпазна цел, след като един от членовете на чужда делегация, посетила Берлин, бе диагностициран с Ковид-19. Това съобщи пред журналисти днес представител на ведомството, цитиран от ТАСС.

" След среща с външния министър Маас и с държавния министър Рот днес един от участниците, който е член на чужда делегация, бе диагностициран с Ковид-19. За това бе уведомено германското външно министерство ", отбеляза представителят на ведомството. " Маас, Рот и участващите (в срещата) служители се подложиха на карантина ", съобщи той.

Министерството заяви, че първият Пи Си Ар тест, който си направи Маас, е бил отрицателен. При това ведомството уточни, че по време на срещата се спазвали всички правила за хигиена и социална дистанция.
Маас вече веднъж беше под карантина заради контакт със заразен, припомня ТАСС.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14432  Отново рекорден брой новозаразени в Гърция Отново рекорден брой новозаразени в Гърция  Италия регистрира над 30 хиляди нови случая на COVID-19 и 352 умряли от заболяването Италия регистрира над 30 хиляди нови случая на COVID-19 и 352 умряли от заболяването  Британският парламент утвърди налагането на едномесечна карантина в Англия Британският парламент утвърди налагането на едномесечна карантина в Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР