Германия отчете най-голям брой новозаразени с коронавируса за един ден

...
Германия отчете най-голям брой новозаразени с коронавируса за един ден
Коментари Харесай

Рекордно голям брой нови случай на заразени с коронавируса в Германия от три месеца

Германия отчете най-голям брой новозаразени с коронавируса за един ден от три месеца, съобщи Асошиейтед прес, позовавайки се на института за инфекциозни болести " Роберт Кох ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11220
Вчера са били регистрирани 1045 нови случая. За пръв път от май този показател надхвърля 1000, но все още е много под пика от април, когато за един ден е имало повече от 6000 нови случая.

На фона на пандемията: В Германия първите училища отварят врати

Числата за новозаразени за един ден са променливи, но данните за вчера потвърждават тенденцията от последните седмици за увеличаване на новите случаи и появата на малки огнища в различни части на страната, отбелязва Асошиейтед прес. По повод съобщените днес числа институтът " Роберт Кох " отново заяви, че " това развитие на ситуацията буди голямо безпокойство ". Миналата седмица германците бяха призовани да носят маски и да спазват социална дистанция.

Германската реакция на кризата с COVID-19 засега се смята за относително успешна. По официални данни потвърдените случаи на коронавирус в Германия са 213 000, а смъртните случаи 9175, тоест смъртността е по-ниска, отколкото в други съпоставими страни, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11220  58 новозаразени с COVID-19 в Хърватия 58 новозаразени с COVID-19 в Хърватия  Индонезия e в подготвеност да създаде 250 милиона дози от ваксина против COVID-19 Индонезия e в подготвеност да създаде 250 милиона дози от ваксина против COVID-19  Доц. Кунчев разкри какви са проблемите с COVID-19 у нас и може ли да има хотели за инфектирани

Доц. Кунчев разкри какви са проблемите с COVID-19 у нас и може ли да има хотели за инфектирани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР