Второ Covid отделение разкрива общинската болница в Свищов. Лечебното заведение

...
Второ Covid отделение разкрива общинската болница в Свищов. Лечебното заведение
Коментари Харесай

Второ Covid отделение разкрива общинската болница в Свищов

Второ Covid отделение разкрива общинската болница в Свищов. Лечебното заведение търси медицински сестри и лекари. Като доброволец влиза да помага кметът Генчо Генчев.

Още 15 легла за болни с коронавирусна инфекция разкрива болницата „ Д-р Димитър Павлович “ в Свищов, защото специализираното отделение вече е пълно.

„ Имаме нужда от медици доброволци, за които е предвидено заплащане “, посочи кметът Генчо Генчев, който влиза да помага като доброволец в отделението:

„ Медицински сестри и лекари, които са готови да влязат в двете отделения за Covid на общинската болница. Склонни сме да осигурим заплащане, ние сме разкрили и дарителска сметка “.

По-голямата част от настаните в момента 12 пациенти в Covid отделението в Свищовската болница са развили усложнения на заболяването след самолечение.

В Свищов беше възстановена ежедневната дезинфекция на откритите обществени места, работата си възстанови и общинският колцентър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14401  Виталий Кличко се излекува от ковид Виталий Кличко се излекува от ковид  Защо опазването на здравето не може да се оправи с проблемите? Защо опазването на здравето не може да се оправи с проблемите?  Проф. Ангелов разгласи предприемането на 4-та стъпка в битката против COVID-19

Проф. Ангелов разгласи предприемането на 4-та стъпка в битката против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР