Втора серия проби на седем пътници на полета от Нидерландия

...
Втора серия проби на седем пътници на полета от Нидерландия
Коментари Харесай

Излязоха пробите на още седем пътници от полета от Амстердам

Втора серия проби на седем пътници на полета от Нидерландия на 26 април, в който бяха доказани трима пасажери с COVID-19, е показала отрицателни резултати, съобщиха от Областния кризисен щаб в Хасково.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7003
Вчера първите шестима от Хасковска област, които са били на борда, се оказаха негативни за инфекция след тестовете.

Чакат се пробите на още 7 пътници от полета от Амстердам

В МБАЛ - Хасково на лечение са 39-годишна жена и 15-годишния ѝ син, които са пътували със самолета от Амстердам, като жената е в тежко състояние. Изследваните през изминалото денонощие проби в областта са 11 на брой, като всички са отрицателни за COVID-19, уточняват от щаба.

Така статистиката за Хасковска област остава 17 инфектирани, от които 13 са излекувани, а един е починал.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7003  Сачева ще предложи да се удвоят дните неплатен отпуск, зачитани за стаж Сачева ще предложи да се удвоят дните неплатен отпуск, зачитани за стаж  Япония регистрира най-висока смъртност от ковид за денонощие Япония регистрира най-висока смъртност от ковид за денонощие  Студент: Българино, твоята безнаказаност ще убие още български лекари! Студент: Българино, твоята безнаказаност ще убие още български лекари!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР