Всичко се развива много динамично. Ако има бум на заболеваемостта,

...
Всичко се развива много динамично. Ако има бум на заболеваемостта,
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Няма как да облекчим мерките, ако има бум на заболеваемостта

Всичко се развива много динамично. Ако има бум на заболеваемостта, няма как да настояваме да бъдат облекчени мерките на извънредно положение. В случая трябва да се търси балансът. Смятаме, че България се справя доста добре дотук в кризата, но все пак трябва да помислим и за следващите ходове, за да не може тази криза да наруши начина ни на живот. Това заяви заместник-председателят на ВМРО и съпредседател на ПГ ``Обединени патриоти`` Искрен Веселинов в предаването ``Плюс-минус`` в ефира на Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6568
,,Вчера пуснахме парковете и след седмица ще видим какъв е ефектът от това. Ако резултатие са добри, ще отворим и планините за разходки``, увери Веселинов.

Напълниха ли се парковете в София след като ги отвориха?

На въпрос дали одобрява падането на КПП-тата на столичните квартали ``Факултета`` и ``Филиповци`` народният представител отговори, че това е решение, което не подкрепя, поставяйки най-вече под съмнение хигиенните навици на жителите на тези квартали.

ВМРО и туристическият бранш с четири предложения към правителството за спасяване на летния сезон 2020

,,Днес опозицията ни заяви, че нямаме план за справяне с кризата, но едва ли и те имат план. От ВМРО преди десет дни представихме документ с работещи решения, по-голямата част от които бяха приети както от Министерски съвет, така и от БНБ. Така че от БСП друго не могат да кажат. Дават мило и драго да извикат премиера в парламента, за да им обясни какви действия са предприети и накрая да му кажат, че нищо не върши. Явно опозицията няма друг ход, което е наивно. Смятам, че тя трябва да даде своята подкрепа на управлението, защото в такава ситуация не трябва да има разделение``, допълни той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6568  Фондация подари защитни костюми на пожарната Фондация подари защитни костюми на пожарната  Съборът в Копривщица се отсрочва за 2021 година Съборът в Копривщица се отсрочва за 2021 година  Носенето на маска става наложително във всички магазини в Берлин Носенето на маска става наложително във всички магазини в Берлин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР