Всички установени нови заразени с COVID-19 в Добричка област през

...
Всички установени нови заразени с COVID-19 в Добричка област през
Коментари Харесай

Всички установени нови заразени с COVID-19 в Добричка област се лекуват у дома

Всички установени нови заразени с COVID-19 в Добричка област през последното денонощие се лекуват у дома, съобщи Областният координационен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10903
По думите на директора на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ д-р Светла Ангелова последните петима, регистрирани с инфекцията, са на възраст от 29 до 61 години.

Лекар и медицинска сестра са сред новите заразени с COVID-19 в Добричка област

Част от тях по свое желание са си направили тестове, а други са общували с установени по-рано заболели. Днес се прави епидемиологично проучване на контактите на новите пациенти. Близкият им кръг, след като се установи, ще бъде поставен под карантина, посочват от щаба.

По данни на РЗИ само през миналата седмица в региона са констатирани 83 случая на COVID-19. От началото на епидемията установените носители на вируса в Добричка област са 213, според единния информационен портал.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10903  Кипър постанова ограничавания за идващи от България Кипър постанова ограничавания за идващи от България  СЗО: COVID-19 не се държи като грип СЗО: COVID-19 не се държи като грип  Здравните управляващи в Германия предлагат да не се пътува до Испания Здравните управляващи в Германия предлагат да не се пътува до Испания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР