В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат

...
В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат
Коментари Харесай

Излагация! Това са родните звезди, които бягат и не си плащат сметките

В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат родни звезди, които не си плащат сметките. Един от случаите е скандалът с обявената за Мисис Дама 2018 Дима Атанасова, която бе обвинена, че не си е платила сметката в салон за красота. Гневни собственици на студиото публикуваха историята в интернет, пише " Телеграф ".

Десислава Ефтимова разкри как миската си е тръгнала без да плати в салон за красота. Деси, която е управител, издаде подробности за случката, след което Атанасова заяви, че всъщност е отишла да си сложи мигли, които паднали за ден. Двете дами влязоха в словесен спор, изваждайки кирливите си ризи, чрез социалните мрежи. Дима е финтирала заплащането, обещавайки, да изпрати човек, който да предаде парите за тунинга й, но той така и не се появил, Тя бързала, а в близост било невъзможно да изтегли пари. Затова просто тръгнала. Край на нападките поставиха заплахите помежду им, намесващи КЗП и НАП, които искрено разсмяха последователите им.

Екранният Джаро побесня след като бе разпространено, че си е тръгнал без да плати в бар на нашенското Черноморие.

„ Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, където съм управител и за да стане част от обща снимка с персонала ни струваше 20 лева”, казва управителят на заведението.

„ Това са пълни глупости! Правят си реклама на мой гръб, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна лъжа “, на свой ред ревна като ужилен актьорът.

Историята помни и почерпката на режисьора Бойко Богданов. 59-годишният театрал бе злоупотребил в Клуба на артиста, където изпил 8 малки ракии и една бира. Той обаче си тръгнал и не платил сметката си от 28,60 лв.

" Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския театър, доказан ерудит. Бива ли, ей тъй на, с един замах да съсипвате себе си, реномето и присъствието в културния живот и на без това беззъбата ни култура. Ние от Клуб на артиста ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без повод, досаждането, дори и неплатената сметка от последното ви посещение опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съмишленици, такива като вас. А вие вече явно не се причислявате. Или не заслужавате “ – това съобщиха от ръководството на клуба в писмо до медиите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР