В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът

...
В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът
Коментари Харесай

Президентството с официална позиция по темата бил ли е Радев контактен със заразен с COVID-19

" В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът на държавния глава предоставя следната информация:

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус ".

Това пише в официално съобщение от администрацията на президентството изпратено до медиите по повод появилите се информации, че Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е контактен със заразен с COVID-19. Ето какво още добавят от прессекретариата на държавния глава:

" По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е направен тест за коронавирус, който е отрицателен ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13536  Ръст на заболелите от COVID-19 и спад във възрастта на позитивните с COVID-19 в Плевен Ръст на заболелите от COVID-19 и спад във възрастта на позитивните с COVID-19 в Плевен  Президентът Радев е контактен със инфектиран с COVID-19? Президентът Радев е контактен със инфектиран с COVID-19?  Украинският здравен министър: Новозаразените може да стигнат до 10 000 на ден Украинският здравен министър: Новозаразените може да стигнат до 10 000 на ден
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР