Водещите на „Здравей, България” Аделина Радева и Виктор Николаев са

...
Водещите на „Здравей, България” Аделина Радева и Виктор Николаев са
Коментари Харесай

Джентълмен от класа! Виктор Николаев всеки ден с огромен жест към колежката Радева

Водещите на „ Здравей, България” Аделина Радева и Виктор Николаев са близки приятели извън ефира на Нова телевизия, убедиха се очевидци, пише „ Уикенд”. Онзи ден те станаха свидетели на поредното изпращане на журналиста на колежката му, което вече се е превърнало в традиция за тях.

Във вторник следобед, веднага щом приключи работния им ден в Нова телевизия, Николаев и Радева се качили на черния му японски всъдеход „ Мицубиши”. Телевизионерът дал газ към центъра и 20 минути по-късно забил спирачки на ул. „ Иван Шишман”. Там колежката му слязла, а Николаев отпрашил към църквата „ Свети Седмочисленици”, близо до блока, в който живее.

Преди да си купи мощния джип, известно време и Виктор се придвижваше с таксита. Често му се случваше и колеги да го карат до работа му с личните си автомобили. Предишният му автомобил се изпари безследно от центъра на столицата, паркиран на метри от сградата на МВР. Разочарован, че похитеното му возило така и не беше открито, известно време Виктор ползваше услугите на колегите си или на таксиметровите фирми. Затова влизал в положението на колежката си Аделина, която нямала шофьорска книжка.

Откакто са екранен тандем, всеки ден Виктор Николаев откарвал до дома й русокосата водеща,за да не ползва градския транспорт или да плаща за такси. Двамата са близки приятели повече от 10 години. Именно благодарение на дружбата си с него Аделина смени БНТ с Нова телевизия и от януари грее до своя приятел в сутрешния блок. Спойката между двамата е чудесна и днес малцина зрители си спомнят за предишната партньорка на Николаев Ани Цолова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР