В община Антоново под карантина са били поставени общо 43-ма

...
В община Антоново под карантина са били поставени общо 43-ма
Коментари Харесай

Жена от Антоновско се е прибрала в България със самолет, в който е имало пътник, дал положителна проба за COVID-19

В община Антоново под карантина са били поставени общо 43-ма души. За някои от тях срокът на изолацията е изтекъл.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3557
Кметовете и кметските наместници информират общинската управа за завърналите се от чужбина жители на региона. Те се поставят под доброволна изолация, каза за БТА заместник-кметът на Антоново Исмаил Ибрямов. През последните дни има масово завръщане на хора от Холандия и Германия. Само от началото на седмицата от Холандия по родните места са се прибрали шестима души - двама от тях са били международни шофьори. Другите са останали без работа зад границa или пък ги връща страхът от заразата, допълни Ибрямов.

По особен е случаят с млада жена от кв. " Еревиш ". Тя е поставена под специално наблюдение от здравните власти. Прибрала се преди два дни със самолет, сред пътниците е имало и човек, който е дал положителна проба за коронавирус, каза зам.-кметът. В момента жената е здрава, чувства се добре, няма симптоми. Общинското ръководство подържа непрекъсната връзка с личния й лекар д-р Харизанова. Уведомени са и инспекторите от РЗИ в Търговище.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3557  Засилени са полицейските инспекции в парковете в Плевен Засилени са полицейските инспекции в парковете в Плевен  Австралия субсидира товарни полети за експорт на селскостопански артикули Австралия субсидира товарни полети за експорт на селскостопански артикули  Служителка на БДЖ на гара Илиянци е умряла от ковид? Служителка на БДЖ на гара Илиянци е умряла от ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР