В епидемичната обстановка детска градина Слънчице в Добрич вече приема

...
В епидемичната обстановка детска градина Слънчице в Добрич вече приема
Коментари Харесай

Детска градина в Добрич вече приема деца на медици

В епидемичната обстановка детска градина " Слънчице " в Добрич вече приема деца на лекари, медицински сестри и други специалисти, работещи в системата на здравеопазването, съобщават от общината.

Родителите медици са подали до днес 18 заявления в детското заведение, което ще се грижи за децата, разделени в две групи, посочват от кметската управа.

Със затягане на противоепидемичните мерки детските градини в Добрич са затворени, а " Слънчице " остава дежурна, за да могат медиците с деца в ранна и предучилищна възраст да продължат да изпълняват професионалните си задължения, допълват от общината.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15963  Рекордни 74 смъртни случая от ковид в Хърватия Рекордни 74 смъртни случая от ковид в Хърватия  Европейски Съюз вижда изправяне на коронавирусната крива, само че рестрикциите към момента не би трябвало да се облекчават Европейски Съюз вижда изправяне на коронавирусната крива, само че рестрикциите към момента не би трябвало да се облекчават  Плевен към този момент разполага с два апарата за добиване на кръвна плазма Плевен към този момент разполага с два апарата за добиване на кръвна плазма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР