Ваксини за 170 медици се очаква да пристигнат утре в

...
Ваксини за 170 медици се очаква да пристигнат утре в
Коментари Харесай

Ваксини за още 170 медици пристигат в Ямбол

Ваксини за 170 медици се очаква да пристигнат утре в Ямбол. В края на миналата година е извършена имунизация на 100 лекари и медицински сестри, съобщава БНР.

По предварително направените списъци готовност да се ваксинират са изразили 437 медици, сестри, санитари и лаборанти, но една част от тях са се отказали, тъй като са преболедували от коронавирус и имат образувани антитела.

Ваксинирането ще се извърши в Специализираната болница за активно лечение по кардиология в Ямбол и се очаква това да стане до четвъртък.

Междувременно ще бъде ремонтиран кабинетът за ваксиниране, който се намира в РЗИ – Ямбол, където ще бъдат поставяни ваксините от следващите доставки, но за да няма струпване разрешение за имунизации имат и трите болнични заведения в Ямбол, както и ДКЦ – 1.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18106  Китай удължава краткотрайната възбраната за пътнически полети от Англия Китай удължава краткотрайната възбраната за пътнически полети от Англия  За условие на служебна записка от донор на кръвна плазма, алармира съдружие За условие на служебна записка от донор на кръвна плазма, алармира съдружие  Половината от хотелите и заведенията за хранене в Швейцария са застрашени от банкрут Половината от хотелите и заведенията за хранене в Швейцария са застрашени от банкрут
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР